Parisuhdeloma hotellissa? Vie rakkaasi lomalle

Miten Sinun parisuhteesi voi? Osaatko vastata kysymykseen? Entä tiedätkö, mitä kumppanisi kertoisi?

Moni aloittaa toteamalla, että ”Periaatteessa ihan hyvin, mutta…”. Sitten tuleekin pitkä selitys, miten ei oikein ole yhteistä aikaa tarpeeksi, ei enää puhuta niin kuin ennen, seksikin on jotenkin hiipunut entisestä ja hauskuus on hukkateillä.

Ikävä kyllä parisuhde jää usein hoitamatta arjen pyörityksen keskellä. Ei ole aikaa, voimia tai ideoita suhteen virkistämiseen  – kenties ei uskallusta ottaa puheeksi toiveita ja pelkoja.

Parisuhdearki saattaa lässähtää ja rutinoitua silkkaa hoitamattomuutta. Nyt kumoan heti kärkeen myytin: Parisuhde ei hoida itse itseään. Sitä on hoidettava. Otapa siis koppi parisuhteesi hyvinvoinnista!

Jospa veisit parisuhteesi lomalle? Keskitytte kokonaiseksi viikonlopuksi parisuhteen  hyvinvointiin. Loma voisi olla yllätys rakkaallesi – harva vastustaa kivoja yllätyksiä.

Vie parisuhde lomalle.

Yhdistä ohjattu parisuhdevalmennus ihanaan kaupunkilomaan keskustahotellissa.

Lomailla voi toki kahden keskenkin. Toinen tapa on tulla ohjattuun pienryhmävalmennukseen. Siellä  paneudut yksin tai kumppanisi kanssa kiireettömässä valmennuksessa oman suhteesi keskeisiin kysymyksiin.

Koulutettu parisuhdevalmentaja haastaa Sinut  katsomaan parisuhdettasi uudesta kulmasta. Kuulet parisuhdetutkimusten parhaat palat ja kehität omia parisuhdetaitojasi.

Keskustahotellin upeissa, romanttisissa puitteissa vietätte laatuaikaa – kaksin ilman arkisia häiriötekijöitä. Nukutte ja syötte hyvin, kenties huvittelette kaupungin humussa.

Tekee hyvää päästä pois kotinurkista. On aika lannoittaa rakkautta. On aika virkistää suhdetta. Parisuhdeloman jälkeen rakkaus saa taas uutta voimaa kukoistaa!

Tutustu parisuhdelomat
Tutustu Rakkauspakkaus

Onnellisia parisuhteita ei synny – ne rakennetaan. Joka päivä uudestaan. Pidä pari(suhdett)asi hyvänä arkena ja arjen yläpuolella ❤

Lisätiedot parisuhdelomista
parisuhdevalmentaja Sinikka Kiviluoma,
puh. 040 555 0079,
Parisuhdekoulu
www.parisuhdekoulu.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s