Parisuhdekoulun Posti 2/2015

Hei, suhteessa tai ”between relationships” olevat!

Olitko ajatellut antaa Valentinen-päivän mennä matalalla profiililla? Lue uusi blogikirjoitukseni Romantiikkaa!, niin saatat tulla toisiin aatoksiin. Arki kaipaa juhlaa, ja kerran vuodessa on hyvä syy vetristellä romantiikantaitojaan. Se päivä on lauantaina 14.2. Käsi ylös, kukapa ei kaipaisi elämäänsä ripausta romantiikkaa?

Lue Romantiikkaa!

Lauantaina 14.2. juhlitaan rakkautta ja parisuhdetta.

Lauantaina 14.2. juhlitaan rakkautta ja parisuhdetta.

Olen juuri sopinut pitäväni Panosta parisuhteeseen -viikonlopun Lahdessa la 28.3. – 29.3. hotelli Cumuluksessa. Jos tuntuu, että oma parisuhteesi on päässyt hiukan nuupahtamaan hoidon puutteessa, tule ihmeessä mukaan yksin, kumppanisi kanssa tai parisuhdeasioista kiinnostuneen ystäväsi kanssa valmennukseen mukavassa pienryhmässä. Näin yhdistät  parisuhdevalmennuksen ja pikku loman.

Voit majoittua hotelliin, jolloin saat tarjoushintaisen huoneen (2 hengen Standard-huone 80 e ja Superior-huone 100 e) tai voit ostaa pelkän valmennuspaketin (la 4 t ja su 2 t, yht. 6 t) majoittumatta hotelliin. Valmennuspaketin hinta, kellonajat ja tarkat sisällöt tarkentuvat nettisivuilleni ihan lähiaikoina.

Tulen pitämään vastaavia pienryhmävalmennuksia parisuhdeteemoista tänä keväänä myös Helsingissä hotelli GLO Kluuvissa sekä Tampereella vielä tarkentamattomassa hotellissa.

Lue hotellissa tapahtuvista parisuhdevalmennuksista

Mikäli parisuhteesi on jo kriisissä eikä hotellilomat enää auta, minulla on Solmuja parisuhteessa – valmennussarja (9 tapaamista, työkirja ja oppikirja). Kyse on Kataja ry:n rekisteröimästä ratkaisukeskeisestä menetelmästä. Toki voit saada apua tilanteeseesi jo vähemmilläkin valmennuskerroilla. Parisuhdevalmennuksen voi tulla myös yksin.

Lue lisää Solmuja parisuhteessa

Seuraa Parisuhdekoulun nettisivuja. Parisuhdekoulu-sivuiltani Facebookista voit tykätä sivusta ja lukea parisuhteen hyvinvointia lisääviä ajatuksia ja vinkkejä. Tykkämisestä puheen ollen, oletko huomannut mainion Pirkka-kassin, jossa lukee Tykkään sinusta? Ostin kassin, ruusukimpun ja konvehtirasian (10.90 e) viime kauppareissullani.

Romanttista Valentinen-päivää kaikille!

Sinikka Parisuhdekoulusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s