Parisuhdekoulun Posti 6/2015

Hyvää joulunodotusta!

Mietityttääkö joululahjat? Miten olisi kauniissa tulipunaisessa kassissa oleva Rakkauspakkaus teille kahdelle tai läheisillesi? Tai lahjakortti vaikkapa Parisuhdekatsastukseen?

WP_20150826_09_59_10_Pro 2

Parisuhdekoulun suosittu Rakkauspakkaus (119 e) on omatoimisen parisuhteen hoidon virikepakkaus. Saat ohjattuja parikeskustelun aiheita, tehtäviä, ideoita ja parisuhdeaiheisia tykötarpeita, joilla ammennat kipinää ja rakkautta suhteeseenne. Tutustu Rakkauspakkaukseen:

http://www.rakkauspakkaus.com/

Ilahduta itseäsi tai läheistäsi lahjakortilla. Valmennus on investointi itseen, hyvinvointiin ja onnellisempaan tulevaisuuteen. Miten olisi Parisuhdekatsastus, Parisuhteen ajokortti tai Kipinää parisuhteeseen? Kahden tunnin kertavalmennuksena kahden tunnin parivalmennus maksaa 168 e (uusi asiakas). Lahjakorttilisä on 2 e. Voit myös kirjoittaa lahjakortin haluamallesi summalle. Valmennan myös Skypen kautta.

Tutustu valmennustuotteisiini:
http://www.parisuhdekoulu.com/#!hinnasto/c1osd

Annan Sinulle ja rakkaallesi kymmenen vinkkiä olla ihanampi kumppani. Juttu on julkaistu Uusi-Lahti- ja Seutuneloset -lehdissä. Kuvaaja on Aatu Raninen. Lue vinkit:

http://www.uusilahti.fi/jutut/lahesta/2015/11/22/parisuhdevalmentajan-10-vinkkia-ihanammaksi-kumppaniksi

hymyileva_muistikirja_ruusut

Tykkääpä Parisuhdekoulun Facebook-sivuista, jonne linkittelen parisuhdeaiheisia artikkeleita, kuvia, testejä sun muuta materiaalia.

https://www.facebook.com/Parisuhdekoulu/

Lopuksi toivotan Sinulle rakkaudellista ja sopuisaa kuluvaa ja uutta vuotta Johanna Kurkelan kappaleen ”Olkaa kilttejä” myötä. Laulu kiteyttää oikeastaan kaiken olennaisen parisuhteen hoidosta.

Onnellisia parisuhteita ei synny – ne rakennetaan.

Lämpimin terveisin ❤

Sinikka Parisuhdekoulusta