Parisuhdepalvelut Lahti, Juva ja etänä

Tarvitseeko parisuhteesi vahvistusta, rikastusta, ongelmien ennaltaehkäisyä, tukea vai selkeyttä tilanteeseesi? Haluatko paneutua yhteen parisuhteesi ongelmaan vai ratkoa ongelmakimppua, joka on johtanut suhteen kriisiytymiseen?

Haluatko miettiä, erotako vaiko pysyä yhdessä? Tai oppia parisuhdehistoriastasi, eroistasi ja itsestäsi? Kenties suunnta uuteen suhteeseen?

Parisuhdekoulusta saat tukea ja työkaluja  parisuhteeseesi ja elämäntilanteeseesi kerta- ja sarjakäynteinä Lahdessa, Juvalla tai etänä.

Kehitä parisuhdetaitojasi ja itsetuntemustasi sekä mieti rauhassa vaihtoehtojasi koulutetun parisuhdevalmentajan kanssa.

Tutustu myös parisuhdelomiin hotellissa.

Katso Parisuhdekoulun nettisivut: www.parisuhdekoulu.fi

Katso Parisuhdekoulun SOLMUJA PARISUHTEESSA® -sarjavalmennus hotelliviikonloppuina

Katso Parisuhdekoulun LEMPILOMA™ PARISUHDELOMA HOTELLISSA

ScanStockPhoto_image_1423128

Parisuhdevalmennusta voi ottaa vain yhden tai useamman kerran.  Valmennussuhteen kesto riippuu tavoitteistasi ja tilanteestasi.

Kertakatsastus vai suhteen perusremontti?

Vaikkapa Parisuhdekatsastus on kaksituntinen kertavalmennus, jolla voit tarkistuttaa suhteenne tilan: Missä mennään? Mikä toimii ja mikä tarvitsee ehkä hienosäätöä?

Jos tarvitaan isompaa huoltoa, Parisuhdehuolto tai Solmuja parisuhteessa voivat olla hyviä valmennuksia tilanteessanne.  Molempia saa nyt myös sopiminamme hotelliviikonloppuna Lahdessa omalla parivalmennuksella, silloin kun teille sopii.

Solmu-menetelmä hotellissa

Parisuhdehuolto

Jos suhde on latistunut – hauskuus ja intohimo kadoksissa – , Kipinää suhteeseen on hyvä vaihtoehto.

Kipinää parisuhteeseen

Nuorelle parille sopii mainiosti Parisuhteen ajokortti. Harjoittelemme parisuhdetaitoja, kuulet parisuhdetutkimusten parhaat palat sovellettavaksi omaan suhteeseesi ja mietimme yhdessä sinun ja kumppanisi odotuksia parisuhteelle. Millainen haluatte suhteenne olevan vaikkapa kolmen vuoden päästä?

parisuhdekoulu

Parisuhteen ajokortti

Voit tulla valmennukseen yksin tai parin kanssa.  Sarjavalmennus on tyypillisesti 5 – 15 kertaa. Yksi sessio kestää kaksi tuntia.  Voit osallistua parisuhdevalmennukseen tavalla, joka parhaiten sopii Sinulle. Lisäksi saat halutessasi lukemista ja harjoitteita kotiin viemisiksi.

Tukea, selkeyttä ja käytännön työkaluja

Sinä määrittelet tapaamisemme tavoitteen ja sen, mitä tarvitset. Tukea? Selkeyttä? Suunnitelmaa? Toivoa? Käytännön työkaluja? Valmennuksessa teet sinulle/teille sopivia harjoitteita sekä puhuen että kirjallisesti. Hyödynnän myös NLP:n (neuro-linguistic programming) parhaita menetelmiä.

Ratkaisukeskeinen, tulevaisuuteen katsova valmennus pohjautuu positiivisen psykologian menetelmiin sekä onnellisuus- ja parisuhdetutkimuksiin. Valmennuksen jälkeen osaat paremmin soveltaa tutkitusti onnellisten parien käytäntöjä omaan suhteeseesi ja välttää suhteelle tuhoisimmat käyttäytymismallit.

Lue lisää palveluistani www.parisuhdekoulu.fi valikosta Palvelut.
Lue artikkelini Parisuhdeongelmiin saa apua jonottamatta

Ota yhteyttä – tuumataan yhdessä

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää parisuhdevalmennuksen palveluistani.

FM, Parisuhdevalmentaja Sinikka Kiviluoma,
Parisuhdekoulu, puh. 040 555 0079 tai
nettisivustollani olevan lomakkeen kautta:  Yhteydenottolomake

Kehitä parisuhdetaitojasi!  Myös Skype-valmennus

Kehitä parisuhdetaitojasi! Myös Skype-valmennus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s