Parisuhdekoulun Posti1/2015

Lahjakortin parisuhdevalmennukseen voitti Saila Rantajääskö Tampereelta. Onnittelut Sailalle!

Tapasin Parisuhdemessuilla kahden päivän aikana satoja parisuhteellisia ja parisuhteettomia.  Lue pariskuntien ja pariaan vielä etsivien ajatuksia siitä, mikä toimii heidän parisuhteessaan ja mitä vinkkejä Sinä kenties voisit soveltaa omaan suhteeseesi. Lue lisää

Haen parhaillaan Tampereelta sopivaa hotellia, jossa käynnistän maaliskuussa parisuhdevalmennusviikonloput. Ajatuksena on tarjota pareille (yhdessä tai vain toinen parista) tai parisuhdetta elämäänsä haluaville sinkuille mahdollisuus yhdistää loma keskustahotellissa samalla kun osallistuu parisuhdevalmennukseen pienryhmässä. Valmennukseen voi osallistua myös ilman, että majoittuu hotellissa. Monet tamperelaiset suosittelivat minulle Sokos Solo Hotel Tornia. Kieltämättä olisi hienoa tutkailla omaa parisuhdettaan hiukan korkeammalta kuin arjen matalalennosta – korkealta kun näkyy kauas. Millaisen parisuhteen Sinä toivoisit itsellesi vaikkapa kolmen vuoden päästä? Onnellisia parisuhteita ei synny, niitä rakennetaan. Jospa aloittaisit rakennustyöt jo tänään?

Tampereen lisäksi pidän parisuhdevalmennuksia myös Helsingissä ja Lahdessa. Helsingissä toimin upeassa hotelli GLO Kluuvissa, Lahdessa Solo Hotel Lahti Seurahuoneella sekä Cumulus Lahdessa. Kerron nettisivuillani hotellivalmennuksen tarkempia ajankohtia ja hintoja sitä mukaa, kun ne selviävät. Lue lisää

Voipa parisuhteesi hyvin tai huonosti, valmennuksessa voimme rauhassa katsoa eri näkökulmista suhdettasi. Hyvää suhdetta voi entisestään parantaa: pitää hyvää huolta tunnesuhteesta ja vuorovaikutuksesta, tai kenties keksiä lisää ihanaa suhteeseenne. Jos taas suhde voi huonosti, pienikin muutos parempaan antaa toivoa availla lisää suhteen solmuja ja keksiä toimivia ratkaisuja haasteisiinne. Parisuhdetaitoja voi parantaa!

Hotelliviikonloppujen yhteyteen otan myös yksilö- ja pariasiakkaita. Voit tulla valmennukseen vain kerran (mm. Parisuhteen vuosihuolto ja Parisuhteen Onnenpyörä) tai ostaa valmennuspaketin. Kriisissä oleville pareille on Kataja ry:n rekisteröimä Solmuja Parisuhteessa -valmennussarja (8 tapaamista). Lue parisuhdevalmennuksen hyödyistä.

Seuraa Parisuhdekoulu-nettisivujani, jotka päivittyvät helmikuun loppupuoliskolla. Parisuhdekoulu-sivuiltani Facebookissa voit lukea parisuhteen hyvinvointia lisääviä ajatuksia ja vinkkejä. Voit myös ottaa yhteyttä minuun.

Ihania helmikuisia hetkiä (parisuhde)arkeesi toivottaen
Sinikka Parisuhdekoulusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s